Type and press Enter.

Buzz mee met Giro 555

Even geen pageranks, virale beertenders of online brandvertising. Iedereen weet wat er aan de hand is in Azië. De gevolgen van de Tsunami zijn afschrikwekkend en het einde is nog lang niet in zicht. De gehele wereld maakt zich grote zorgen bij het zien van de beelden, en tracht op welke wijze dan ook iets te doen voor de slachtoffers en de bevolking van de getroffen gebieden. Op internet duiken overal de actiebanners van Giro555 op. Portals, nieuwssites en weblogs plaatsen volop de advertenties en besteden allemaal, ieder op zijn eigen wijze, aandacht aan deze ramp. Uitstekend natuurlijk, maar wij (Dutchcowboys) denken dat weblogs hieraan een extra bijdrage kunnen leveren.
Daarom willen wij met jullie een viral marketing campagne starten via weblogs en nieuwssites in de vorm van de de plaatser betaalt. Deze keer geen copy-paste met een linkje, niets vrijblijvends en vooral niet gratis.
Tis allemaal reuze simpel. Wij starten met het plaatsen van dit artikel, Buzz mee met Giro555, over deze actie. Onderaan het bericht staat een link naar ons weblog, als bewijs dat wij meedoen. Meedoen betekent dat je tenminste euro 25 overmaakt naar Giro555.nl. Meedoen betekent ook dat je dit artikel plaatst op je eigen weblog of publicatie.
Doe mee, Tell a Friend, mail het, plaats het, bel je beste vriend, je colllega, je schoonmoeder, start een weblog en maak tenminste euro 25 over en mail ons naar giro555@dutchcowboys.nl zodra je het artikel hebt geplaatst. Wij plaatsen dan de url van je weblog of website bij dit artikel.
Bedankt namens iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij de acties voor Giro555 !
Henk de Hooge
Paul Aelen
Stephan Fellinger
Igor Beuker