Type and press Enter.

Pepsi Stage

Foto Bas TimmersDe Arena Boulevard naast de Amsterdam Arena is niet echt het mooiste stukje van het land. Een brede, winderige voetgangerszone waar werkelijk niets gezellig aan is. Alleen geschikt om vanuit één van de vele parkeergarages meteen door te rennen naar de Mediamarkt, Decathlon, bioscoop of Heineken Music Hall.
Het Grace Theater, een lelijk metalen geval waar werkelijk alles nep aan was, maakte het geheel nog droever. De gelijknamige musical was overigens een zeer kort leven veschoren, maar concertorganisator Mojo ging het theater onder de naam Pepsi Stage exploiteren. Tijdelijk, want vanaf het begin was duidelijk dat het gebouw plaats moest maken voor het Getz entertainment center.
Hoe het daarmee staat is onduidelijk, op de Arena Boulebard wordt in elk geval nog niet gebouwd. Er is inmiddels wél gesloopt, want de Pepsi Stage is niet meer. Groot was dan ook de schrik toen bij thuiskomst na de lange vakantie bij de afslag oog in Al op de A2 een metalen constructie werd ontwaard. Nee, geen pakhuis of bedrijf. Het theater uit Amsterdam wordt bij ons om de hoek herbouwd, om (hopelijk tijdelijk) te dienen als vervanger van Vredenburg. Dat wordt namelijk binnenkort verbouwd, waarover later meer!