Type and press Enter.

Winterstop, finally

Eindelijk winterstop. Begrijp me niet verkeerd: een potje voetballen op zijn tijd is altijd leuk en jazeker, ik doe mijn werk nog steeds met plezier. Maar na vanaf begin juli elk weekend NAC te hebben zien voetballen en steeds weer op zoek te moeten naar nieuwe invalshoeken voor de wedstrijdverslagen is het fijn om even twee weken voetbalvrij te hebben. Op 3 januari begint de club weer te trainen, vanaf 8 januari ben ik naar Portugal voor het trainingskamp met wedstrijden tegen Keulen en Zwolle.
Na het avondje Enschede gisteren (Twente-NAC) volgde nog een nachtje Utrecht. Erg leuk om weer eens op het Pann-feest te zijn. Voor diegenen die het feest niet kennen: neem eens een kijkje op de website. Toffe party, in een prachtige locatie, de gerestaureerde Winkel van Sinkel.
Tot slot nog wat over de website: zal de komende dagen nog wat kleine verbeteringen doorvoeren. Opmerkingen of suggesties? Je kunt altijd mailen of iets in het gastenboek schrijven.