Type and press Enter.

Gratis bellen via Skype

Een echt excuus heb je niet meer om me niet te bellen. Het smoesje ‘niet bereikbaar’ was sowieso onwaarschijnlijk met mijn twee gsm’s (eentje voor het werk, de ander privé), omdat ze continu aan staan. Maar ook het argument ‘kosten’ gaat niet meer op.
Skype, marktleider voor bellen via internet, heeft een nieuwe service. Je kunt nu niet alleen meer gratis andere pc-gebruikers via internet gratis bellen. Je kunt nu niet tegen superlage tarieven bellen naar gewone telefoons en gsm’s over de hele wereld. Je kunt nu ook, als je niet online bent op Skype, je gesprekken automatisch laten doorschakelen naar je gewenste nummer. Dus als ik voortaan afwezig ben op Skype (mijn accountnaam: degree_12), krijgt een oranje knop te zien. Daarmee kun je me gewoon bellen. Gratis. Alleen ik moet betalen voor het doorverbinden, maar die anderhalve cent per minuut overleef ik wel. Mits jullie uiteraard niet de hele dag massaal gaan bellen…