Type and press Enter.

Reisschema

Het is een mooie dag om rsi-verschijnselen te diagnostiseren. De komende twee weken zal ik namelijk erg weinig in de buurt van een toetsenbord en computer te vinden zijn: tijd voor vakantie.
Zaterdag 26 maart gaat de vlucht vanaf Amsterdam naar Chicago en verder naar Los Angeles. Daar zal ik oer huurauto meteen verder reizen nar San Diego, waar rond middernacht eindelijk een bed wacht. Het is daar overigens negen uur vroeger dan in Nederland. De eerste twee dagen zal het rondkijken zijn in de stad, die niet bekend maar kennelijk wel erg gezellig is. Plus uiteraard op Tweede Paasdag de opening van de wereldtournee van U2. Waarvan hier snel een bericht zal verschijnen.
Dinsdag vroeg op, omgeving van Los Angeles (200 kilometer noordelijker) verkennen. Motel regelen, dag erna hopelijk naar Six Flags Magic Mountain. Voor de liefhebbers: kijk maar op Rollercoaster Database om te zien wat voor vreselijke achtbanen daar staan.
Hopelijk is er nog tijd om de dag erna naar San Bernardino Forest te gaan, waar het kennelijk prachtig wandelen en fietsen is. Op 1 april (geen grap) gaat de reis verder naar Anaheim. Misschien voor een bezoek aan Mickey Mouse, maar sowieso een bezoek aan de Arrowhead Pond. Daar speelt U2 concert nummer drie van de Vertigo Tour. En het is de enige show in Amerika waar ik een staanplaats voor heb.
De dag erna terug naar het vliegveld van Los Angeles om de auto in te leveren. In de wijk West Hollywood (klinkt ontzettend cool, ja) nog vier dagen in een hostel. Genoeg tijd om LA te verkennen, haar het Getty Center te gaan Arts District, strand, noem maar op. Plus op 5 april naar Staples Center, een enorme hal waar show nummer vijf op het programma staat.
Op 6 april helaas weer terug naar Nederland, via dezelfde route als de heenreis. Wie mij per se wil bereiken, kan mijn gsm bellen. Als het goed is, werkt die gewoon in Amerika. Een mailtje sturen kan ook, maar hoe vaak ik in de buurt van internet ben is ook voor mij de vraag. Maar dat is weer goed voor de rsi…