Type and press Enter.

Update is een beetje laat…

…maar het excuus was deze keer goed. Ben nu eenmaal net terug uit Amerika. De fotookes van de reis staan inmiddels op het web. Inmiddels is er ook een nieuwe surprise. De oude was van Renzo Piano, de Italiaanse architect. Rotterdammers kennen hem van de KPN-toren op de Kop van Zuid, een voorover hellend gebouw dat ook dient als billboard.
Piano had toevallig net een prachtige expositie lopen van zijn werk in het Los Angeles County Museum of Art. Daar doet hij de renovatie van. Een klus die overigens eerst vergeven was aan de Nederlandse architect Rem Koolhaas, maar diens oplossing werd niet afdoende bevonden.
Verder niets nieuws te melden. Behalve dat Sigur Ros naar Nederland komt. Voor wie ze niet kent: een prachtig IJslands gezelschap dat dromerige, uitgesponnen muziek maakt. Je verstaat niets van de teksten (in een IJslands dialect), maar als je het mij vraagt is het mooier dan Bjork.