Type and press Enter.

The Machinist

Ja, lang geleden dat ik iets van me liet horen. Maar op het werk was het niet erg rustig, gezien de verwikkelingen rond NAC. Deze week spelen ze ook nog eens twee keer, dus dat houdt me veel bezig. Verder was ik erg veel bezig met een projectje voor de krant, daarover binnenkort meer.
Bijzondere dingen te melden? Nou, alleen dat ik begin februari een paar dagen voor de lol naar de Olympische Spelen in Turijn ga. Naar de 500 meter sprint bij de schaatsers, naar biathlon en naar een potje ijshockey. Daarna gaat het weer richting Nederland.
Verder alleen een bijzondere film gezien. Aan het schrijven van reviews kom ik de laatste tijd helaas niet meer toe, erg druk met andere dingen. Maar deze rolprent was toch wel zeer de moeite waard. Christian Bale (American Psycho, Batman Begins) was voor zijn hoofdrol als Trevor Reznick dertig kilo afgevallen. Hij is een bankwerker die niet meer kan slapen en nauwelijks eet, maar waarom blijft lange tijd onduidelijk. Je ziet Bale/Reznick lijden, het is een van de betere films van het vorige jaar. Kijken dus!