Type and press Enter.

Puf en zucht

Ja, op de een of andere manier heb ik iets met extreem hete zomers. Drie jaar terug scheen de zon verzengend hard en lang. Precies in de periode dat ik vier maal een week in het ziekenhuis lag om chemokuren te ondergaan. Op de bovenste verdieping van het ziekenhuis…
Nou hebben we de warmste julimaand in driehonderd jaar en jawel, precies op dat moment ga ik verhuizen. Nou moet ik zeggen dat de eerste twee weken nog meevielen, omdat het in de avond flink afkoelde. Maar de laatste dagen is het ook in Utrecht niet meer af te koelen, gaan ‘s nachts ale ramen open, het dekbed in de kast, en dan nog is het te warm.
Ondertussen gaat het werk gestaag voort. NAC is weer begonnen met de vorbereiding, dus overdag ben ik druk aan het schrijven. En in de avond wachten thuis allerlei klusjes. Al hebben we inmiddels de tijd gevonden om de stad een klein beetje te verkennen en af en toe te relaxen.
Nee, we zijn er nog niet. Na dit weekend moeten we de gipsplaten en isolatie van de zolder slopen en opruimen. Die willen we namelijk nog vernieuwen voordat we de zolder tot slaapkamer inrichten. Nog een klein maandje dus, en de grootste ellende is achter de rug, hopelijk. En heb ik weer tijd om interessantere berichtjes in dit blog te schrijven 😉