Type and press Enter.

Kokosnootroute naar het WK

Allez, we hebben inmiddels wel eindelijk twee kaartjes voor het WK (de topper Korea-Togo…). Maar echt vrolijk kunnen we daar nog steeds niet van worden, na alle ellende rond de tickets. Vandaag staat ons relaas in de krant, dus wie hier klikt kan het volledige verhaal lezen.
Gisteren nog een ouderwets avondje rock gehad, met de Heideroosjes en Therapy in 013. Wel een hoog ‘hebben we al eens eerder en wellicht beter gezien’-gehalte. Maar ach, op een vrijdagavond met een pilsje erbij was het goed te doen.
Verder houd ik me onledig met een flinke aanpassing van de lay-out. Een soort versie 5 van deze homepage, inderdaad, al blijft de programmatuur op de achtergrond voorlopig hetzelfde. Dus in flash, ja. Misschien ga ik dit najaar eens aan de slag met Cascading Style Sheets (CSS), een bepaalde manier om je website vorm te geven en heel makkelijk te laten veranderen van stijl. Maar eerst een nieuwe lay-out en een nieuwe zomer! Tot snel!