Type and press Enter.

Mijn eigen bedrijf!

Het gaat nu echt beginnen, mijn eigen bedrijf. Na mijn vrijwillige vertrek bij de Volkskrant in april werkte ik de afgelopen maanden hard aan het bedenken van spannende nieuwe plannen onder de ondernemingsnaam Pixels en Komma’s. Met de lancering vorige week van twee websites is de aftrap van mijn ondernemerschap nu een feit.

Je kunt bij Pixels en Komma’s terecht voor mijn expertise op het gebied van internet:
– projectmanagement: het bouwen en vullen van websites. Zo werk ik momenteel aan de realisatie van een themasite voor de Volkskrant
– tekstschrijven: recent schreef ik de teksten voor de nieuwe website van Living Lab
– advies en coaching: voor Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg ga ik studenten begeleiden bij het project Nero, waar ze op de redactie van het Eindhovens Dagblad multimediale journalistieke producties gaan maken

In al mijn enthousiasme richtte ik samen met oud-collega Arnold Vonk van de Volkskrant ook de Tekstacademie op. Daar bieden we schrijftrainingen aan voor mensen die professioneel dan wel hobbymatig teksten schrijven, bijvoorbeeld correspondenten van dagbladen, bloggers of p.r.-functionarissen. We bieden een vooropleiding aan (zes bijeenkomsten) of een jaaropleiding (twintig bijeenkomsten).

Mochten jullie mensen kennen die wellicht gebruik willen maken van mijn diensten, aarzel niet ze in contact met me te brengen. Ik zal jullie regelmatig op deze plek op de hoogte brengen van de verwikkelingen met Pixels en Komma’s.