Type and press Enter.

Rollins Band – Get some go again

Henry Rollins is terug. En Henry klinkt nog steeds boos. Woest. Zwaarmoedig. Love’s so heavy’, verzucht de stoere rocker op zijn nieuwe plaat Get Some Go Again. In het openingsnummer Illumination geeft hij zelfs een blik in de donkere krochten van zijn ziel: ‘I sailed the sea of desolation. Walked it’s length and was not scared. The road that only this one knows. Off to nowhere I go’.
Desondanks is Get Some Go Again geen depressief album. Dat heeft alles te maken met de nieuwe muzikanten in de Rollins Band. Dit trio, dat onder de naam Mother Superior ook zelf platen opneemt, staat garant voor energieke hardrock en punk, die bij vlagen onweerstaanbaar is. Daardoor neem je de incidentele missertjes op het album voor lief. Want Rollins knort (echt waar) en schreeuwt zoals alleen hij dat kan. We zouden het missen als hij ons geen schop meer onder de kont zou geven.