Type and press Enter.

Zoek de tien verschillen

Kom maar eens dichterbij. Kijk eens heel erg goed naar de site, pixel voor pixel, en zie of je de tien verschillen kunt vinden…
Niets gevonden? Mooi zo! De site is namelijk nog precies dezelfde als vorige week. Alleen staan de bestanden nu niet meer op een server op een industrieterrein in Amsterdam, maar in Amerika. Daar kost het hosten van een website een stuk minder, maar krijg je wel het tienvoudige aan ruimte. Dus vandaar dat ik tegenwoordig bij Arvixe zit.
Ondertussen zitten we niet stil. De planning voor de twee maanden durende trip door Spanje en oost-Europa loopt op volle toeren. Er wordt ook al volop nagedacht wat we daarna gaan doen (ook met deze site en een hele hoop andere idee?n die we hebben). Klinkt mysterieus, is het voor onszelf ook nog een beetje, don’t worry. Volgende week een dagje filmfestival Rotterdam, drie films, dus dan valt er weer genoeg te schrijven. Maar de kans is vrij groot dat er al eerder een geluid van deze Amerikaanse server te horen valt.