Type and press Enter.

Diginews 40: killer apps

30 miljoen apps gedownload voor de iphone, juichte Steve Jobs afgelopen week. Fijn voor hem en apple, maar Erick Schonfeld van TechCrunch vroeg zich af hoeveel onmisbare applicaties (killer apps) daarbij zaten.?

?Ik ben zelf erg blij met mijn Sony Ericsson P1i, maar heb nauwelijks extra programma’s gedownload. Ja, Google Mail en Google Maps, die ik ook op mijn pc continu gebruik. Maar verder? Ebuddy (voor msn) en Skype.
Daarmee ben ik een doorsnee gebruiker: uit onderzoek blijkt dat we van de tientallen programma’s op onze computers en mobieltjes er maar 4 of 5 gebruiken. De killer apps, inderdaad.?
?Moraal van dit verhaal? De mens is conservatief en gebruikt vrijwel uitsluitend de browser. Dus hoe geweldig allerlei nieuwe platforms en programma’s ook mogen zijn, wie succesvol wil zijn moet dat doen binnen de browser.