Type and press Enter.

Black Kids laten 80ies disco weer fris klinken

Weinig frisse plaatjes gehoord, dit jaar, maar de Black Kids brengen daar verandering in. Ongecompliceerd, dansbaar en met een gezonde dosis lef blazen ze met een sausje disco de Britse concurrentie omver.

Partie Traumatic is een verzameling energieke songs, die flirten met de jaren tachtig. De vrolijke kant van The Cure, maar dan met een vleugje meer gitaarrock. En met even veel gevoel voor goede hooks, met de hit I’m Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You als hoogtepunt. Dat belooft komend weekeinde op Lowlands een feestje te worden, waar ondergetekende zeker bij zal zijn. Daarna is er in het schema ruimte voor een weekje Berlijn, dus wellicht dat ik vanuit de Duitse hoofdstad nog wat digitale tekenen van leven geef.